Цветарска къща "Орхидея"

Пазарджик

By: aesibg | May 23, 2016

    Красивото пролетно цвете, което ви накара да отворите този текст струва само лев и половина, а внася толкова много настроение в офиса или дома ви. Ще го откриете в цветарница "Орхидея".

  

    Характерно за цветарницата е това, че тук всеки букет е индивидуален и неповторим. Когато се приготвя, стилистката на магазина се интересува от работата, заниманията и предпочитанията на човека, за който е предназначен букета, за да може изненадата да бъде изключително запомняща се. Вчера бе приготвен подърк за тийнейджърка, която мечтаела за нови дънки на рождения си ден. Майка й решила да ги подари, но вместо отделно да има букет, той бил „монтиран“ в джоба на дрехата.

    Получи се много оригинален подарък, разкзва консултант – продавачката. Ежедневно тук идват хора, които искат да зарадват своите близки или приятели, но не знаят по какъв начин да го направят, добавя г-жа Кръстева. Тогава на помощ идва креативността ни, работим изключително с естествени материали, те са български и тук няма да видите кичозните китайски украси за букети.

    Това към което се стремим е освен уникални, да бъдем креативни и много гъвкави по отношение на клиентите си. Нашата аранжировка има по-младежко, може би по-абстрактно излъчване. Не гоним масовия вкус, имаме собствен почерк и всеки букет носи различно чувство, символика и настроение.

  

Category: Блог 

Tags: