Цветарска къща "Орхидея"

Пазарджик

By: aesibg | May 23, 2016

    Благовещение е денят на жената и майката християнка, традицията повелява да сторим две неща. Да подарим цветя на онази, която ни е дала живот, а също така да посадим цвете или плодно дръвче, което ще ни радва. Букетът е решение, ако не разполагате с балкон или градина. Той може да изрази много силно вашите чувства, особено, ако пожелаете в него наистина да бъде вплетена символиката на езика на цветята.

  

    С розите ще кажете: Благодаря ти от сърце!

  

    С лалетата : Прости ми ако неволно те нараних!

  

    С теменужките: Благодаря, мамо, за грижите и за опората!

  

    И всъщност, всички искаме да кажем : Обичаме те, мамо! Направете го непременно, защото животът има свои планове и всяка дума на благодарност и обич, може да бъде последната.

  Ако имате двор или балкон, то тогава се възползвайте от възможностите, които предоставят саксийните растения, а също така плодните дръвчета, които можете да отгледате на терасата. Такова е кивито, което освен вкусен плод ще ви дари и със сянка в жегата на летните месеци. Ще откриете цялата палитра от възможности на открития щанд при Колоната. Там ще научите и подробности за цветята и дръвчетата, както и условията при които е най-добре да ги отглеждате.

    Особено красиви през пролетта са камелиите, а също така и магнолиите. Многогодишния Клематис също е сред предпочитаните от клиентите цветя, казва Славка Киричева, която ще ви даде информация и за луковиците, които се предлагат на щанда.

    Най-хубавото е това, че можеш да изненадаш майка си, ако и изпратиш цветята - подарък по куриер. Ако искаш да го направиш - ето ти телефонът, където ще приемат твоята поръчка и ще я изпълнят: 0988 77 16 36 - Цветарска къща "Орхидея" - Пазарджик.

Category: Блог 

Tags: